• C. Felip Pedrell 29 bajos. L\'Hospitalet de Llobregat
  • +34 608 97 17 61
  • djumbai@djumbai.org
In Eventos,home

I Djumbai de teatre amb la companyia l’Endoll

Entrades anticipades Atrapalo: I Djumbai de teatre solidari (Pagament sense comissions).

L’Endoll, grup de teatre de l’Avenç d’Esplugues, col·laborarà amb Djumbai mitjançant la representació de l’obra “Fuga” de Jordi Galceran a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat. Rbla Just Oliveras 56.

Volem agrair la iniciativa d’aquest grup de teatre que d’una manera lúdic cultural  destinarà la recaptació a taquilla als projectes de desenvolupament que l’associació Djumbai du a terme  a Guinea Bissau, un dels països més pobres del món.

 Sessions:
Dissabte 28 de juny a les 22:00h
Diumenge 29 de juny a les 19:00h
Preus de l’entrada:
Adults 6€
Menors i jubilats 5€

On podeu comprar les entrades:

A Atrápalo accedint al link: I Djumbai de teatre solidari (Pagament sense comissions).

A la nostra seu a l’Hospitalet Llobregat contactant amb la Maite 690844114 o el Joan 608971761.

El mateix dia a l’Auditori Barrades.

Sinopsi
Fuga explica l’historia d’un conseller que ha dimitit recentment al veure´s embolicat en un escàndol de corrupció. Per si això fos poc las seva dona l’abandona pel periodista que va destapar el cas i sent que la seva vida és tant  lamentable que pensa en suïcidar-se. Just en aquest moment truca a la porta de la seva cas una venedora ambulant, una dona alegre, dinàmica, completament diferent a qualsevol altre coneguda. El contrast entre la seva situació i la d’aquesta dona, que realment sí que té una vida realment dura i difícil, fa que el conseller torni a veure la vida amb certa esperança, que pensi en tirar endavant i que, finalment, s’enamori d’ella.

Però això només és el principi, perquè la vida d’aquest home no només es creuarà amb la de la  venedora  , sinó amb la de tota la seva família, un marit “putero”, una prostituta, un pare paralític…i amb ells el conseller entrarà en una espiral de situacions cada cop més increïbles.

Com sol passar, no tot és el que sembla en aquesta comèdia i els girs consecutius  ens conduiran a un final sorprenent.

_______________________________________________________________________

(Castellà)

L’Endoll, grupo de teatro de L’Avenç d’Esplugues, colaborará con Djumbai mediante la representación de “Fuga”, de Jordi Galceràn a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat. Rbla Just Oliveras 56

Queremos agradecer la iniciativa de este grupo de teatro que de una manera lúdico cultural destinará la recaudación en taquilla a los proyectos de desarrollo que la asociación Djumbai desarrolla en Guinea Bissau, uno de los países más pobres del mundo.

Sesiones:
Sábado 28 de junio a las 22:00h
Domingo 29 de junio a las 19:00h
Precios de la entrada:
Adultos 6€
Menores y jubilados 5€

Sinopsis
“Fuga cuenta la historia de un conceller, que acaba de dimitir al verse envuelto en un escándalo de corrupción. Por si eso fuera poco, su mujer le ha abandonado por el periodista que destapó el caso y, entre una cosa y la otra, su vida se encuentra en un momento lamentable, tanto que está pensando en el suicidio.

En este momento llama a la puerta de su casa una vendedora ambulante, una mujer alegre, dinámica, completamente distinta a cualquiera que haya conocido. El contraste entre su situación y la de esta mujer, que sí que tiene una vida realmente dura y difícil, hacen que el conceller vuelva a ver la vida con una cierta esperanza, que vuelva a pensar en seguir adelante y que, finalmente, se enamore de ella.

Pero esto sólo es el principio, porque la vida de este hombre, no sólo va cruzarse con la de la vendedora, si no con la de toda su familia: un marido putero, la prostituta que lo atiende, un padre paralítico… Y con ellos el conceller va a entrar en una espiral de situaciones cada vez más increíbles.

Y como suele suceder, no todo es lo que parece en esta comedia, y los giros se suceden uno detrás de otro hasta llegar a un final sorprendente.”

1 comentario

  • Agradecimiento del I Djumbai de teatro solidario con l’Endoll teatre |
    Oct 29, 2014 at 05:29 pm

    […] dirigim a tots els que han fet possible el I Djumbai de teatre solidari els dies 28 i 29 de juny a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat. Aquest acte ha […]

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>